Váratlan telefon baleset

Manapság mindennapi életünk részévé vált a bevásárlóközpontok meglátogatása. Gyakran csak egy jó közös programnak indul, és nem is fő célja a vásárlás ezeknek az utaknak. Jó családi program, hiszen a felnőttek és gyerekek egyaránt találnak maguknak megfelelő időtöltést bármelyik üzletközpontba.

A mi kis családunk például több dolgot is összeköt ilyen kiruccanások alkalmával. A bevásárlások, nézelődéseken túl szívesen beülünk elfogyasztani egy-egy különleges kávét, esetleg elfogyasztunk egy-két finom süteményt, de legjobban moziba szeretünk járni. Mindig kiválasztunk egy-egy jó mozi filmet. Interneten keresztül megrendeljük a jegyet, hogy elkerüljük az esetleges sorba állást. A film megkezdése előtt megejtjük a bevásárlást és ezt követően teljes nyugalomba nézhetjük végig a napi filmet.

Így terveztük ezt a legutóbbi alakalommal is, de balszerencsékre nem ment minden a legsimábban. Vásárlás közben ugyanis kiesett a kezemben a mobil készülékem. Sajnálatos módon olyan erővel csapódott le a járólapra, hogy abban a pillanatban kettérepedt a kijelzője. Nagyon csalódott lettem, mert telefon nélkül már elképzelhetetlen szervezni a mindennapjainkat. Tisztába voltam vele, hogy meg kell javíttatni a telefont, de a moziról se akartam lemaradni. Egyetlen megoldás maradt: internetes szerviz keresése. Így akadtunk rá az iphone szerviz budapest csapatára, akik viszonylag még közel is voltak a bevásárlóközponthoz.

Megérdeklődtük, hogy mennyi idő alatt tudják megszerelni a készüléket? Megnyugtatásunkra közölték, hogy pár perc alatt ki tudják cserélni a telefonom kijelzőjét. Természetesen nagyon megörültem ennek az információnak, mert ez azt jelentette, hogy a szervizelés mellett még a mozi megtekintése is szóba jöhet, hiszen a gyors és szakserű javításnak köszönhetően nem maradtunk le a  mozi előadásról. Köszönet a szervízcsapat munkatársainak.